Een vereniging van schilders en tekenaars

 DE KUNSTKRING RAALTE 

De Kunstkring Raalte kunstenaars ervaren het als inspirerend en stimulerend om samen aan het schilderen te zijn. De kunstkring heeft 25 leden 

Leden en oudleden weten dat de kunstkring Raalte een extra prikkel is voor de ontwikkeling van teken- en schildervaardigheid en dat nieuwe leden soms verrast zijn om te ontdekken welke kwaliteiten ze zelf in huis blijken te hebben of kunnen ontwikkelen. 

Belangrijk is dat je graag schildert of tekent. Als je net begint met tekenen/schilderen kun je je laten inspireren door naar de andere leden te kijken en dingen te vragen, graag zelfs! Kunst is ook kijken en ontdekken. Om mee te kunnen doen, hoef je niet een Van Gogh te zijn.


INHOUD VAN DE KUNSTKRINGAVONDEN

Eens in de twee weken is een kunstdocent aanwezig op de kunstkringavonden. Hij biedt door het jaar heen opdrachten aan, waar je aan kunt werken. Dit is niet verplicht. In deze opdrachten komen diverse thema's en technieken aan bod, die een handvat bieden om eigen beeldtaal te ontwikkelen. Gedurende het verenigingsjaar ontstaan zo zeer diverse kunstwerken met een geheel eigen karakter. Na afronding van elk thema wordt het werk gezamenlijk besproken, beoordeeld en voorzien van tips. 

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor schilders of tekenaars (of kunstenaars) met een frisse blik en gezonde experimenteerzucht, die zich graag samen met anderen verder zouden willen verder ontwikkelen.  

 
 
Aanmelden, afmelden of wijzigingen en AVG verklaring. Kunstkring Raalte e.mail adres: info@kunstkringraalte.nl of ga naar de contact pagina op deze website.

 

WIL JE MEER INFORMATIE OVER DE KUNSTKRING? Bovenaan de pagina vind je het menu in de groene balk, klik op de kopjes om meer te lezen. Heb je nog vragen naar aanleiding van onze website, stuur ons dan een mailtje.

GALERIJ. Onderaan de pagina van elk lid kan U via deze site door zijn/haar galerij heen scrollen en op foto's klikken en iets vergroten. Voor meer kijkplezier.  

 Laatste nieuws


2018/2019 Nieuwe commissies zijn geïnstalleerd.
12.12.2018
#2018 #Kunstkring #Raalte Klaar voor een nieuw jaar #schilderen #tekenen #2019. Wij wensen iedereen een fijne kerst en een schilderachtig nieuwjaar!
2018 15 December bestaan wij 37 jaar!
05.12.2018
2018 37 jaar in Raalte! Nieuwe thema III programma schilderen- en tekenen van de Kunstkring Raalte start 2019 week 2. Informatie verwerking. Nepnieuws? En zoals altijd is het programma voor iedereen te gebruiken zoals je het zelf wil invullen. Volg je hart. Laat jezelf inspireren door elkaar. Leer van elkaar.
2018 Geen open atelier dit weekend bij de Kunstkring Raalte
16.11.2018
Wel iedere week welkom in ons atelier waar kunstenaars uit Raalte en omgeving aan het werk zijn! Atelier in het gebouw van "Helpende Handen", Westdorplaan 132a te Raalte. Schilders - en tekenen avonden op de maandag- en dinsdagavond.

Galerij


over de kunstkring |  nieuws |  leden |  galerij |  contact | 
91 92 93 94 95 96 97 98 99 100